Иван Иванов: БСП ще продължи да работи за мир, социална справедливост и защита на семейството

Мар 31, 2023 РУСЕ Новини Избори 0 986

31.03.2023 г.

Коалиция „БСП за България“ закри кампанията си в Русе с концерт за русенци пред Паметника на свободата. Точно на това символично за града място, кандидатите от листата на социалистите се срещнаха с граждани и симпатизанти. Всички гости на събитието заявиха своята категорична подкрепа за отбор номер 1.

„Намираме се на кръстопът – и като държава и като общество. През изминалия месец ние от БСП заложихме на фактите, защото те говорят много повече от всякакви обещания и сензационни изказвания. ДА! Ние предложихме и осъществихме действително политики в подкрепа на децата и семействата. ДА! Обещахме и работихме за конкретни увеличения на пенсии и минимална работна заплата. Като социалисти няма как да не продължим да работим за доразвиване на тези и много други политики свързани с подобряването на качеството ни на живот като общество. България и българите имат изключителна необходимост от държавници – такива, които освен да създават условия за стабилна икономика, също работят за подсигуряване на висок стандарт на живот на своите граждани, справедливост и правов ред в държавата. От БСП ясно заявяваме своята позиция за запазване на мира, дипломатичността и усилена работа за възстановяване на икономиката от всички тежки кризи, които се натрупаха за последните 3 години.“, каза Иван Иванов, водач на листите на "БСП за България" в Русе и Шумен.

Социалистите не пропуснаха да акцентират и върху необходимостта от диалогичност и ясна, дългосрочна визия за развитието на България и регионите. Наблегнато бе на необходимостта от инвестиране в Русенска област, подобряване на инфраструктурата, облекчаване на тежкотоварния трафик, както и задържане на младите, които да се развиват тук и обновяват облика на града.

Иванов допълни, че на 2-ри април гражданите е необходимо да направят решаващ избор. „Ние продължаваме битката за бъдещето на нашата страна, за запазване на дълбокия български корен и устои на българското семейство. Доказали сме с конкретни действия от първия ден, че можем да изпълним това, което сме обещали. Затова имаме нужда от вашата подкрепа да продължим своята работа. Нека се обединим заедно, защото без БСП няма как да има стабилно управлението. Нашите деца  заслужават да живеят в модерна, социална и развиваща се България.“, завърши Иван Иванов.