Иван Иванов: БСП е гарантът за устойчива социална политика

Мар 11, 2023 РУСЕ Новини Избори 0 690

Коалиция „БСП за България“ откри кампанията си в Русе

„Даваме начало на изключително важна кампания, не само за партията, но и за русенци и всички български граждани. Време е да излезем от това безвремие и политическа криза, да се преборим с инфлацията и неравенствата в обществото“, с тези думи Иван Иванов, водач на листата на левицата в град Русе, откри кампанията в 19 МИР и представи кандидатите за депутати на „БСП за България“ в Русе. 

Иванов посочи необходимостта от стабилно управление и припомни постигнатото от БСП: увеличение на пенсиите, увеличение на минималната работна заплата, на субсидиите на земеделските производители, безплатни учебниците за учениците до 12-ти клас, безплатни детските градини. 

По време на представянето на кандидатите за народни представители в 19 МИР Русе, водачът на листата посочи и основните акценти от предизборната платформа на партията, сред които развитие на икономиката и социалните сфери, овладяване на инфлацията и преборване на неравенствата. 

„БСП винаги е била социалният вектор в държавата. Ние сме и лидерът в лявото пространство. Левите политики  се реализират единствено и само от коалиция „БСП за България“. Без Българската социалистическа партия няма как да бъде съставено управление, защото именно нашата партия гарантира изпълнението на една устойчива социална политика“, завърши Иван Иванов.

Социалистът заяви, че левицата ще работи усилено и за реализиране на всички важни проекти за русенци като завършване на магистралата Русе-Велико Търново, построяване на втори мост на река Дунав, отпушване на движението и построяване на буферни паркинги.

„Гласувайте с номер 1 на изборите на 2 април – за да преборим инфлацията и неравенствата в обществото“, призова Иван Иванов.