Пламен Рашев е новият председател на Областния съвет на БСП-Русе

17.11.2020 г.

Пламен Рашев бе избран за областен председател на социалистите от Област Русе. Той бе подкрепен единодушно от членовете на новия Областен съвет на БСП-Русе, сформиран след преминалата през годината отчетно-изборна кампания в партията. Събранието прие предложението на г-н Рашев заместник-председатели на съвета да бъдат Георги Големански от Сливо поле и Ивалинка Цанкова от Иваново.

„Чака ни много работа. Ще направя всичко възможно да има диалог и конструктивност в отношенията. Всяка една от общинските организации трябва да получава необходимото внимание, трябва да взаимодействат добре помежду си и всички да следваме общата цел, а именно затвърждаване на добрите позиции на БСП в някои общини и постигане на по-добри такива в други.“  Това каза Пламен Рашев на присъстващите.

В събранието участваха и тримата народни представители от Коалиция „БСП за България“ от Русенски избирателен район. Крум Зарков поздрави новоизбраното ръководство и се обърна към всички с думите: „Ключовата дума за постигнатите резултати през последните четири години е обединение. Нека, в този дух, да продължим за още по-добри резултати, работейки упорито на местно ниво и отстоявайки програмата на БСП на национално.“

Събранието се проведе при спазване на всички необходими противоепидемични мерки.