Отборът на народните представители от БСП "Законодателите" премери сили с младежи от Русе във футболния турнир "ЗАедно МОжем"

13.10.2018

Отборът на Русенския университет спечели купата на младежкия футболен турнир "ЗАедно МОжем", който се проведе днес в Русе, по инициатива на МО в  БСП - Русе. Отборът на народните представители "Законодателите" се класира на почетното четвърто място. 

В спортния празник се включиха общо шест отбора, на студенти първокурсници с име "Студентите", които заеха второто място, студенти от различни специалности с име "Русенски университет", два на младежи любители на голямата игра, които си бяха избрали за имена "Черните тигри" и "Лъвовете", един отбор, в който се включиха народните представители от Коалиция "БСП за България" Пенчо Милков и Георги Стоилов от Русе, Богдан Боцев от Благоевград и Петър Витанов от София и отборът на Младежко обединение в БСП - Русе. Турнирът се проведе на малките футболни игрища на Русенския университет и представи на публиката вълнуващи и интересни моменти с голямата игра футбол.