Доц. д-р Кремена Раянова, декан на русенския юридически факултет, влиза в листата на БСП

08.10.2021 г.

На предстоящите предсрочни парламентарни избори през ноември, социалистите от Русе представят нови лица в своята листа. Доц. д-р Раянова е доказан професионалист в академичните среди на града. Години наред тя работи за създаването на качествени поколения юристи, както и за имиджа на тази престижна професия в Русенски университет „Ангел Кънчев“.

С включването й в листата под номер 6, Коалиция „БСП за България“ дава ясна заявка на гражданите, че познава проблемите на града, разполага с необходимите експерти във всеки един сектор и може да предложи на русенци листа с кандидати, които да представят Русе достойно на национално ниво и да защитят интересите му.

„За мен е изключителна чест да бъда част от листата на БСП в 19 МИР – Русе. Това е моят роден град, тук съм отраснала, учила и съм се изградила като професионалист. Искам да спомогна за една истинска и успешна реформа за преодоляване на дефицитите в образованието и науката. Смятам, че българското Народно събрание се нуждае от повече юристи. Желая да допринеса с труда си за утвърждаване на законността и справедливостта в сферата на държавното управление. Искам да спомогна за изграждане на една по-социална държава, която се грижи за своите работещи, възрастни и млади хора по справедлив начин.“

За предстоящия вот на 14 ноември, социалистите от Русе ще представят съвсем скоро пълната листа, чиито акцент е върху експерти, които активно работят от и за Русе и неговото европейско лице.