Крум Зарков: Надяваме се предстоящите парламентарни избори да бъдат истинско състезание на идеи

КОАЛИЦИЯ “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ” РЕГИСТРИРА ЛИСТАТА СИ С КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В РУСЕ

“БСП в Русе е готова за изборите. Регистрирахме една силна листа от 15 кандидата – 8 мъже и 7 жени. Най-младият кандидат е роден през 1994 година, а най-опитният – през 1954 година. Листата ни е от хора в различни области на компетенции – право, икономика, финанси, земеделие”, това заяви днес Крум Зарков по време на регистрацията на кандидат-депутатската листа на коалиция “БСП за България” в крайдунавския град.

На брифинг пред журналисти той заяви, че заедно с колегите му се надяват предстоящата политическа кампания да бъде истинско състезание на идеи, както и Русе и областта да бъдат в центъра на публичния дебат, защото именно това смятат да направят – да поставят Русе в центъра на българската политика.

“Посланията са такива, каквито русенци за съжаление ги споделят от години – необходим е чист въздух, хубав път, ясна образователна и икономическа инфраструктура, която да задържа хората тук. Тези послания ние сме разработили допълнително с конкретни мерки и програми, които сме готови да започнем да прилагаме от първия ден на работата на новото Народно събрание”, коментира Зарков.

“Знаем, че е странно изборите да бъдат толкова често едни след други, но сме сигурни, че с достатъчно добро представяне на БСП това ще допринесе за по-голяма сигурност при формиране на правителство, от което България има нужда.”

Крум Зарков сподели, че е напълно реалистично социалистите да имат по-добър резултат от изборите на 4 април, като разчитат много след отпускането на мерките да направят една кампания в свой стил – очи в очи с хората.