Коалиция "БСП за България" регистрира кандидат-депутатската си листа

01.03.2021

“Регистрирахме силна листа с петнадесет добре образовани, силно мотивирани мъже и жени, които да работят с грижа за хората и да допринесат Русе най-после да заеме заслужено място като икономически и културен център на България." Това заяви днес Крум Зарков по време на регистрацията на кандидат-депутатската листа на коалиция “БСП за България” в крайдунавския град.

На брифинг пред журналисти той сподели, че честта да води листата за втори път в Русе е негова, но всеки един от присъстващите в нея е напълно равностоен. На втори място е ръководителят на общинската и областна партийна организация Пламен Рашев. Третото място е за Ивалинка Цанкова, в чието лице са представени русенските общини. “На четвърто място имаме много силна гражданска квота, коментира Зарков, с която всяка листа би се гордяла, а именно директорът на Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Теодора Евтимова. За всеки един от петнайсетте човека може да се каже какво точно ще правят, какви са техните експертизи и с какво ще допринесат не само за региона, но и за парламента, за да има широко представителство на гражданите.”, обобщи Зарков.

“Апелирам русенци да разгледат внимателно листата, да направят своя избор и да използват преференциите, за които ние през този мандат се борихме и опазихме от желанието на мнозинството да ги отменят”, заяви още народният представител.