Народните представители от БСП подпомогнаха с лаптопи русенски ученици

16.04.2020

Дарение на компютри за ученици от две русенски училища направиха народните представители от Коалиция “БСП за България” от Русе. Лично Георги Стоилов връчи на Георги Георгиев Симеонов, ученик от  5 "А" клас на ОУ „Иван Вазов”, безвъзмездно дарение - мобилно устройство и лаптоп.  Ученикът, който нямаше възможност да се включи в дистанционната форма на обучение, е щастлив, че вече ще може да участва активно в учебния процес от вкъщи. Още двама ученици ще бъдат подпомогнати с лаптопи от русенските депутати от БСП.

 Председателят на БСП от район „Северен“ (Пловдив) д-р Атанас Баташки с благотворителна акция на Велики четвъртък

200 хранителни пакета ще бъдат раздадени на възрастни хора от пловдивския район „Северен“ в днешния Велики четвъртък. Великденската инициатива е на районния председател на БСП д-р Атанас Баташки.

Пакетите вече се доставят на адресите от младите социалисти в р. „Северен“. Взети са всички предпазни мерки както за доброволците, така и за получателите. „Жестът е символичен, но нашите възрастни съграждани се нуждаят от това внимание“, уверяват от РС на БСП – Северен.

„Нека Възкресение Христово ни донесе много здраве, светлина в домовете и добрина в сърцата“, пожелава хирургът Атанас Баташки на всички пловдивчани. Като лекар съветва да се спазват ограниченията за физическа изолация, за да се излезе по-бързо от карантината. „Запазете спокойствие на духа. Всичко скоро ще отмине и ще остане само лошият спомен“, убеден е д-р Баташки.