Пенчо Милков към специалисти от УМБАЛ „Канев” АД: Убеден съм, че ще продължавате да сте първите хора, подкрепящи новия живот

21.01.2019

Народният представител от ПГ на "БСП за България" Пенчо Милков поздрави акушери, гинеколози, специалисти от УМБАЛ „Канев” АД Русе по повод Деня на родилната помощ. Той връчи на началника на Отделението по гинекология д-р Георги Хубчев поздравителен адрес, в който изразява възхищението и благодарността си към лекарската професия и професионализма им. "Убеден съм, че ще продължавате с  всеотдайност и любов, да сте първите хора, подкрепящи новия живот. Изказвам своята дълбока благодарност към Вашата професионална дейност - толкова решаваща в най-щастливия, но и в най-трудния момент за всяка една майка. Желая Ви здраве на Вас и Вашите семейства! Бъдете удовлетворени и горди с мисията си”, завършва адреса Милков.
Тържествено отбелязване на празника се състоя и в УМБАЛ "Медика" Русе. Милков поздрави присъстващите и подари букет цветя на най-възрастната акушерка, с пожелание за здрави бебета и многобройни бебета.