Пенчо Милков: Грижата за малките населени места и техните жители ще бъде един от основните ми приоритети

Окт 17, 2019 РУСЕ Новини Избори 0 1474

17.10.2019 г.

Кандидатът за кмет на Русе, издигнат от местна коалиция “БСП за България”, Пенчо Милков посети село Хотанца в община Русе. Той беше придружен от кандидати за общински съветници на коалицията. На  среща с жителите на селото, организирана в местното читалище, Пенчо Милков заяви, че се е кандидатирал за поста, защото иска да направи най-доброто за града си и има енергия, воля и сила, за да се справи с предизвикателствата.

“Като народен представител много пъти съм бил сред вас и познавам проблемите ви. Ако бъда избран за кмет, грижата ми за малките населени места и техните жители ще бъде един от основните ми приоритети”, сподели Милков. Той призова хората на 27 октомври да бъдат активни и да гласуват за света, който искат да видят за децата си.

Пенчо Милков представи кандидата за кмет на село Хотанца, издигнат от местна коалиция “БСП за България”, Мелиха Тодорова и подчерта колко важно за управлението е кметът да бъде местен човек, който познава нуждите и проблемите на съселяните си. Тодорова е израснала и живее със семейството си в с. Хотанца.

От своя страна тя подчерта, че ако бъде избрана за кмет основен приоритет в работата й ще бъдат сигурността и спокойствието на жителите. Създаването на адекватна транспортна схема, обслужваща нуждите на работещите хора и учащите се ще бъде основен акцент в дейността й. Транспортът е един от основните въпроси за решаване, изведен от анкетното проучване на местните проблеми през 2018 г. и представен на общинската администрация.